Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Alapítvány tevékenysége

2009.11.05

Az alapítvány elsősorban a tömeg és diáksport támogatására jött létre, de anyagi helyzetétől függően támogatja a helyi amatőr sportszervezetek működését is.


Az alapítvány szervezi és rendezi a település Önkormányzatának sporttal kapcsolatos feladatait, a Képviselő- testület Humán Bizottságával karöltve.


Minden évben díjazza a helyi Horváth István Általános Iskola legjobb sportolóit.


Minden év október 1-jén kitüntetéseket ad át a múltban vagy a jelenben legkiemelkedőbb eredményt elért sportolónak, valamint az alapítványt több éve rendszeresen támogató vállalkozóknak vagy vállalatok képviselőjének.


Füves labdarúgó pályáján helyet biztosít a helyi Általános Iskola rendezvényeinek, a Várpalota városi kispályás labdarúgó bajnokság egyes mérkőzéseinek, valamint a Péti MTE gyermekfoci csapatai is itt kapnak edzés- és játéklehetőséget. Ezeken kívül a lakosság díjmentesen használhatja a létesítményt a tömegsport céljára.


A Szabadidő Centrum területén található két salakos teniszpályát is az alapítvány építtette és üzemelteti. Az alapítvány támogatásával heti két alkalommal a szezonban teniszoktatás igénybevételére van lehetőség.


A Szabadidő Centrum üzemeltetését és fenntartását alkalmi munkavégzéssel tudjuk biztosítani. Ehhez a legnagyobb támogatást az önkormányzat adja, de vállalkozók, és magánszemélyek 1%-os felajánlásaikkal is támogatják az alapítványt.Pétfürdő Sportjáért Alapítvány